Napraforgó

Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt 4 kötetnyi verset, mesét, történetet válogatott össze kortárs és klasszikus magyar szerzők írásaiból, több évtizedes pedagógiai tapasztalattal. A református iskolák pedagógusai által kipróbált és véleményezett sorozat negyedik, nyári kötete is elérhető már kínálatunkban (a Kezd őszülni a nyár…, az Angyalmese és a Gólyahír című őszi, téli ill. tavaszi szöveggyűjteményeket követően).

Tovább az Online segédanyagokhoz ↓

Cím: Napraforgó – Irodalmi szöveggyűjtemény 3-4. évfolyam
Kiadja: a Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója, Budapest, 2021.
Szerkesztette: Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt
Illusztrálta: Sásdi Laura, Séllei Nóra
Olvasószerkesztő: Farkas Judit
Korrektor: Dávid Andrea
Tördelés, nyomdai előkészítés: Lantos István és Lantos Júlia
ISBN: 978-963-558-474-1
256 oldal, 210×210 mm, cérnafűzött

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cím: Napraforgó – Irodalmi szöveggyűjtemény Pedagógus ötlettár 3-4. osztály Június, Július, Augusztus
Kiadja: Református Tananyagfejlesztő Csoport, Budapest, 2021.
A tananyag fejlesztői: Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt
Illusztrálta: Sásdi Laura, Séllei Nóra
Olvasószerkesztő: Farkas Judit
Korrektor: Dávid Andrea
Tördelés, nyomdai előkészítés: Rezessy Szabolcs
ISBN: 978-615-5834-17-2
320 oldal, A4, spirálozott

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Online segédanyagok

Aranykapu / Június

Türkiz tenger / Július

Ország-világ / Augusztus

Találmányok, technika

A továbbiakban a kötet “Találmányok, technika” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Sport, mozgás

A továbbiakban a kötet “Sport, mozgás” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Játék

A továbbiakban a kötet “Játék” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Víz, víz, vízpart

A továbbiakban a kötet “Víz, víz, vízpart” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Irány a tenger!

A továbbiakban a kötet “Irány a tenger!” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Utazás, közlekedés

A továbbiakban a kötet “Utazás, közlekedés” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Hazánk, Magyarország

A továbbiakban a kötet “Hazánk, Magyarország” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Vadaspark

A továbbiakban a kötet “Vadaspark” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

A mi világunk

A továbbiakban a kötet “A mi világunk” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.