Sziromszárnyak

Az 1-2. osztályos diákok számára készült szöveggyűjtemény-sorozat harmadik kötete Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt szerkesztésében. A kötetben kortárs és klasszikus magyar szerzők verseit, meséit, mondókákat, találós kérdéseket is olvashatunk a tavasz eseményeihez, hangulatához kapcsolódva.

A szöveggyűjteményhez gazdag pedagógus ötlettár és a tanórán vagy tanórán kívül felhasználható kiegészítő segédanyagok is készültek (learning apps tankockák, linkek, dalok, kinyomtatható sablonok, kivetíthető képek stb), amelyeket az Online segédanyagok című résznél érnek el.

Mind a négy évszak kötetét és a hozzájuk tartozó pedagógiai ötlettárakat gyűjtöttük össze Szöveggyűjtemény-böngésző oldalunkon. Az érdeklődőknek emellett lehetősége van tantárgyak és témakörök szerint keresni az ötlettárak tanegységei között. A böngésző oldalt az alábbi gombra kattintva éri el:

Tovább az 1-2. osztályos böngészőhöz

Cím: Sziromszárnyak. Irodalmi szöveggyűjtemény 1-2. évfolyam
Kiadja: a Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója, Budapest, 2022.
Szerkesztette: Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt
Illusztrálta: Pap Kata
Olvasószerkesztő: Farkas Judit
Kiadványtervezés és tördelés: Pap Kata
ISBN: 978-963-558-521-2
260 oldal, 210×210 mm, kartonált

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Sziromszárnyak - pedagógus ötlettár - a kötet borítója

Cím: Sziromszárnyak – Irodalmi szöveggyűjtemény Pedagógus ötlettár 1-2. osztály (Március, Április, Május)
Kiadja: Református Tananyagfejlesztő Csoport, Budapest, 2022.
A tananyag fejlesztői: Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt
Képek: Pap Kata
Olvasószerkesztő: Farkas Judit
Korrektor: György Zsófia
Tördelés, grafikai munka, nyomdai előkészítés: Rezessy Szabolcs
ISBN: ISBN 978-615-5834-22-6

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Módszertani segédletek

Online segédanyagok

TAVASZÜNNEP /
Március

HÚSVÉT, ÚJ VILÁG /
Április

MÁJUS ARANYA /
Május

Egészség-betegség

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Egészség-betegség” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Tavaszköszöntő – Március 15.

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Tavaszköszöntő – Március 15.” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Mozduljunk ki

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Mozduljunk ki” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Virág-madármesék

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Virág-madármesék” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Húsvéti öröm

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Húsvéti öröm” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Háziállatok

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Háziállatok” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Apu, anyu meg én

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Apu, anyu meg én” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Erdő-mező meséi

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Erdő-mező meséi” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Izgő-mozgó-utazó

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Izgő-mozgó-utazó” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Pünkösdölő

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Pünkösdölő” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.