Fogalmazás munkafüzet – C. S. Lewis: Narnia 2.

A Református Tananyagfejlesztő Csoport kiemelt fontosságúnak tartja a komplex tartalmak segítségével megvalósuló anyanyelvi nevelést. Peresztegi-Nagy Lídia és Varga-Amár Lászlóné C. S. Lewis: Narnia 2. Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című ifjúsági regényének fogalmazásközpontú feldolgozásához készített munkafüzete – amely tartalmában lefedi a kerettantervi követelményeket 3. és 4. évfolyamon – kiválóan szolgálja ezt a célt. A fejlesztők a kötelező olvasmányok tanórai keretek között történő feldolgozása során megbizonyosodtak arról, hogy nem a tananyagtartalomhoz kell hozzárendelni az indukciós szöveget, hanem egy tartalmi és nyelvi szempontból igényes ifjúsági regény feldolgozásán keresztül kell lehetőséget teremteni a tananyag megtanítására. Tehát a fogalmazástanításnak és az olvasóvá nevelésnek egymással párhuzamosan kell történnie.

A munkafüzet használatát, a tanórák színesítését az első hat fejezethez készített módszertani segédanyag, illetve digitálisan elérhető feladatok is segítik.

Tovább az online segédanyagokhoz ↓ 

A munkafüzet

Cím: Fogalmazás munkafüzet C. S. Lewis Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című könyvéhez 3–4. osztály
Kiadja:a Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója, Budapest, 2021
Írta: Peresztegi-Nagy Lídia – Varga-Amár Lászlóné
Szerkesztette: Pompor Zoltán
Illusztrálta: Szimonidesz Hajnalka, Gellén Sára
Korrektor: Dávid Andrea
Tervezés, tördelés, nyomdai előkészítés: Kovács Mária
ISBN: 978-963-5585-03-8
160 oldal, 202×285 mm, kartonált

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

A munkafüzet alapjául szolgáló kötet

Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény C. S. Lewis világhírű Narnia sorozatának második kötete. A Harmat Kiadó által megjelentetett kötet most elérhető a Kálvin Kiadó kínálatában.

Online segédanyagok

Fejezetenkénti bontásban