Gólyahír

Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt 4 kötetnyi verset, mesét, történetet válogatott össze kortárs és klasszikus magyar szerzők írásaiból, több évtizedes pedagógiai tapasztalattal a 3-4. osztályosoknak. A református iskolák pedagógusai által kipróbált és véleményezett sorozat harmadik, tavaszi kötete is elérhető már a Kálvin Kiadó kínálatában (a Kezd őszülni a nyár és az Angyalmese című köteteket követően).

Tovább a Módszertani segédletekhez↓

Tovább az Online segédanyagokhoz ↓

Mind a négy évszak kötetét és a hozzájuk tartozó pedagógiai ötlettárakat gyűjtöttük össze Szöveggyűjtemény-böngésző oldalunkon. Az érdeklődőknek emellett lehetősége van tantárgyak és témakörök szerint keresni az ötlettárak tanegységei között. A böngésző oldalt az alábbi gombra kattintva éri el:

Szöveggyűjtemény-böngésző

Cím: Gólyahír Irodalmi szöveggyűjtemény 3-4. évfolyam
Kiadja: a Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója, Budapest, 2021.
Szerkesztette: Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt
Illusztrálta: Sásdi Laura, Séllei Nóra
Olvasószerkesztő: Farkas Judit
Korrektor: Dávid Andrea
Tördelés, nyomdai előkészítés: Lantos István és Lantos Júlia
224 oldal, 210×210 mm, cérnafűzött

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cím: Gólyahír – Irodalmi szöveggyűjtemény Pedagógus ötlettár 3-4. osztály Március, Április, Május
Kiadja: Református Tananyagfejlesztő Csoport, Budapest, 2021.
A tananyag fejlesztői: Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt
Illusztrálta: Sásdi Laura, Séllei Nóra
Olvasószerkesztő: Farkas Judit
Korrektor: Dávid Andrea
Tördelés, nyomdai előkészítés: Rezessy Szabolcs
ISBN: 978-615-5834-14-1
315 oldal, A4, spirálozott

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Módszertani segédletek

Online segédanyagok

Tavaszodó / Március

Szeles zug / Április

Májusfa / Május

Kedves Tavasz!

A továbbiakban a kötet „Kedves Tavasz!” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Kardélező küzdőtér

A továbbiakban a kötet „Kardélező küzdőtér” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

3.1 Kuckó király

Kuckóteszt – a Kuckó királyhoz

 

3.2 Huszártornaóra

Huszárlabda – Csukás István játékoskönyvéből – a könyv és a játék leírása külön

 

3.3 Nádparipa

Partvisnyél lófejjel

Festett lófejek

Paripa vízi nudliból

PET-paripa készítése

Zoknifejű paripa

Nagyhét, húsvét

A továbbiakban a kötet „Nagyhét, húsvét” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Tavaszi mezők

A továbbiakban a kötet „Tavaszi mezők” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Dalnokok háza

A továbbiakban a kötet „Dalnokok háza” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Időcsavar

A továbbiakban a kötet „Időcsavar” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

A szeretet hajléka – Anyák napja

A továbbiakban a kötet „A szeretet hajléka – Anyák napja” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Madarak és fák

A továbbiakban a kötet „Madarak és fák” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Széljárta pünkösd

A továbbiakban a kötet „Széljárta pünkösd” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.