Pehelyszárnyak

Az 1–2. osztályos diákok számára készült szöveggyűjtemény-sorozat második kötete Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt szerkesztésében. A kötetben kortárs és klasszikus magyar szerzők verseit, meséit, mondókákat, találós kérdéseket is olvashatunk a tél eseményeihez, hangulatához kapcsolódva.

A szöveggyűjteményhez gazdag pedagógus ötlettár és a tanórán vagy tanórán kívül felhasználható kiegészítő segédanyagok is készültek (learning apps tankockák, linkek, dalok, kinyomtatható sablonok, kivetíthető képek stb), amelyeket az Online segédanyagok című résznél érnek el.

Mind a négy évszak kötetét és a hozzájuk tartozó pedagógiai ötlettárakat gyűjtöttük össze Szöveggyűjtemény-böngésző oldalunkon. Az érdeklődőknek emellett lehetősége van tantárgyak és témakörök szerint keresni az ötlettárak tanegységei között. A böngésző oldalt az alábbi gombra kattintva éri el:

Tovább az 1-2. osztályos böngészőhöz

Cím: Pehelyszárnyak. Irodalmi szöveggyűjtemény 1-2. évfolyam
Kiadja: a Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója, Budapest, 2022.
Szerkesztette: Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt
Illusztrálta: Pap Kata
Olvasószerkesztő: Farkas Judit
Kiadványtervezés és tördelés: Pap Kata
ISBN: 978-963-558-521-2
224 oldal, 210×210 mm, kartonált

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cím: Pehelyszárnyak – Irodalmi szöveggyűjtemény Pedagógus ötlettár 1-2. osztály (December, Január, Február)
Kiadja: Református Tananyagfejlesztő Csoport, Budapest, 2022.
A tananyag fejlesztői: Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt
Képek: Pap Kata
Olvasószerkesztő: Farkas Judit
Nyelvi lektor: Gyimesné Szekeres Ágnes
Tördelés, grafikai munka, nyomdai előkészítés: Rezessy Szabolcs
ISBN: 978-615-5834-23-3

Lapozzon bele a kiadványba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Módszertani segédletek

Online segédanyagok

Téli ünnepek /
December

Újév, új idő /
Január

Farsangi örömök /
Február

Adventi koszorú

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Adventi koszorú” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Születéstörténet

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Születéstörténet” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Kicsi vagyok

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Kicsi vagyok” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Karácsonyfa körül

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Karácsonyfa körül” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Égi-földi idő

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Égi-földi idő” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Napirend

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Napirend” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Szobai játékok

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Szobai játékok” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Mit üzen a tél

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Mit üzen a tél” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Ha én felnőtt volnék

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Ha én felnőtt volnék” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Mit érzel?

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Mit érzel?” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.

Áll a bál

A továbbiakban a Pedagógus ötlettár “Áll a bál” című fejezethez tartozó tanegységeit, illetve az azokhoz kapcsolódó online segédanyagokat tesszük elérhetővé.