Pedagógusoknak

Magas szakmai színvonalú kiadványokkal igyekszünk szolgálni a református intézményekben folyó munkát. Legtöbb kiadványunkhoz kapcsolódóan digitális kiegészítő anyagokat és tanári segédanyagokat is találnak.

Tovább

Kiadványok

A Tudás fái egy online és interaktív tanulási rendszer, amelyben  a diákok önállóan és csapatokat alkotva bővíthetik tudásukat történelemi, irodalmi, zenéi és természettudományos témákban.

Tovább

A Tudás fái

A Hiszem és Tudom- Fedezd fel a teremtett világ titkait! című aloldal abban nyújt segítséget, hogy az ismereteket a Teremtő és Gondviselő Isten csodáiként tudjuk gyermekeink elé tárni és hiteles válaszokat adjunk kérdéseikre.

Tovább

Hiszem és tudom

E-learning rendszerünk Publikus médiatárában tanárok által beküldött, lektorált tartalmak jelennek meg, amik bárki számára regisztráció nélkül is elérhetőek.

Tovább

Tartalomtár

A több, mint 200 témacsomag óravázlatokat és hozzájuk tartozó segédanyagokat tartalmaz. A könnyebb kereshetőség érdekében iskolai tagozat, évfolyam és tantárgy szerint is csoportosítottuk őket.

Tovább

Témacsomagok

Videóink egy része a kiadványainkat egészítik ki, lehetőséget adva a szövegek interaktív feldolgozására. A többi felvétel szakmai rendezvényeken, konferenciákon, bemutató órákon készült.

Tovább

Videók

A 3D animációk lehetővé teszik, hogy bepillanthassunk néhány nagy múltú magyar református kollégium életébe és épületébe, illetve közelebbről is megvizsgálhatunk néhány fontos tárgyi emléket.

Tovább

3D tartalmak

Tartalmainkat tantárgyak és témák szerint is csoportosítottuk, így szeretnénk segíteni, hogy minden érdeklődő pedagógus megtalálja a saját területének megfelelő kiadványokat és online segédanyagokat.

Tovább

Komplex természettudomány

Kiemelt tartalmaink

Kiadványok

A Tudás fái

Hiszem és tudom

Tartalomtár

Témacsomagok

Videók

3D tartalmak

Komplex természettudomány

Böngészés tantárgyak szerint