Megújult a reftantar.hu – bemutatjuk legújabb e-learning eszközeinket

Miért éri meg a reftantar.hu eszközeit használni?

A reftantar.hu eszközei segítségével a tananyagfejlesztés és -megosztás, a kommunikáció, az értékelés és az adminisztráció egy helyen megoldható. Ez az innovatív e-learning-rendszer regisztrációt követően ingyenesen hozzáférhető bármely református oktatási intézmény számára.

Tartalomtár

Az új eszközök használata révén a tanároknak lehetőségük lesz tanulócsoportok létrehozására, online tanórák megtartására, a tanulók által készített feladatok automatikus értékelésére, valamint saját digitális tananyagok, interaktív feladatok, játékok szerkesztésére. Ezenkívül is még számos további funkció érhető el, amely megkönnyítheti a pedagógusok mindennapi munkáját a 21. századi tanulási környezetben.

Az érdeklődő intézmények és pedagógusok részére képzéseket tartunk, hogy jobban megismerhessék a Református Tananyagtár működését. A képzések megszervezésének célja, hogy minél több iskolában legyen egy-egy olyan felkészült pedagógus, aki segítséget tud adni a többieknek is az új eszközök kipróbálásához és használatához.