Felhasználói képzés a megújult reftantar.hu oldalhoz (09.28.)

A megújult reftantar.hu-n található tartalomkezelő (pl. tartalomtár, tananyagszerkesztő) és tanulásmenedzsment (pl. online tanulás, kapcsolattartás) eszközök regisztráció után ingyenesen elérhetők a református oktatási intézmények tanárai és diákjai számára.

Az új eszközök használata révén a tanároknak lehetőségük lesz tanulócsoportok létrehozására, online tanórák megtartására, tanulók által készített feladatok automatikus értékelésére, saját digitális tananyagok és interaktív feladatok, játékok szerkesztésére. Ezenkívül is még számos további olyan funkció érthető el, amely megkönnyítheti a pedagógusok mindennapi munkáját a 21. századi tanulási környezetben. A funkciók regisztráció után érhetőek el a honlap felső menüsorában található Eszközök pontból vagy a főoldalon a megfelelő eszköz kiválasztásával.

 

Az érdeklődő intézmények és pedagógusok részére egy képzést biztosítunk, hogy jobban megismerhessék a Református Tananyagtár működését. A képzések megszervezésének célja, hogy minél több iskolában legyen egy-egy olyan felkészült pedagógus, aki segítséget tud adni a többieknek is az új eszközök kipróbálásához és használatához.

A képzés alkalmanként 4 órát jelent online munkaformában az alábbi választható időpontok egyikén 16.00-20.00-ig:

  • szeptember 28.
  • október 5.
  • október 9. (betelt)
  • október 12.
  • október 19.

Frissítés: Az október 9-i alkalom betelt, így erre az időpontra lezártuk a jelentkezést.

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Jelentkező neve (kötelező)

E-mail (kötelező)

Intézmény

Ha nem találta intézményét a listában, kérjük, itt adja meg!

Választott időpont (kötelező)

Megjegyzés