Felhasználói képzés a megújult reftantar.hu oldalhoz

A megújult reftantar.hu-n található tartalomkezelő (pl. tartalomtár, tananyagszerkesztő) és tanulásmenedzsment (pl. online tanulás, kapcsolattartás) eszközök regisztráció után ingyenesen elérhetők a református oktatási intézmények tanárai és diákjai számára.

Az új eszközök használata révén a tanároknak lehetőségük lesz tanulócsoportok létrehozására, online tanórák megtartására, tanulók által készített feladatok automatikus értékelésére, saját digitális tananyagok és interaktív feladatok, játékok szerkesztésére. Ezenkívül is még számos további olyan funkció érthető el, amely megkönnyítheti a pedagógusok mindennapi munkáját a 21. századi tanulási környezetben. A funkciók regisztráció után érhetőek el a honlap felső menüsorában található Eszközök pontból vagy a főoldalon a megfelelő eszköz kiválasztásával.

 

Az érdeklődő intézmények és pedagógusok részére képzést tartunk, hogy jobban megismerhessék a Református Tananyagtár működését. A képzések megszervezésének célja, hogy a református iskolákban minél több olyan felkészült pedagógus legyen, aki segítséget tud adni a többieknek is az új eszközök kipróbálásához és használatához.

A képzés alkalmanként 2-2,5 órát jelent online munkaformában az alábbi választható időpontok egyikén:

 • 2022. április 01. (péntek) 15.00
 • 2022. április 28. (csütörtök) 16.00

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

  Jelentkező neve (kötelező)

  E-mail (kötelező)

  Intézmény

  Ha nem találta intézményét a listában, kérjük, itt adja meg!

  Választott időpont (kötelező)

  Megjegyzés