Karácsonyi játék a Tudás fáival

Lezárult a vetélkedő! A december 23-i sorsolás eredményéről ide kattintva olvashat

Közeledik karácsony, a keresztyén világ legnagyobb ünnepe. Ennek örömére készítettünk egy meglepetést a Tudás fái regisztrált felhasználói részére. Az idei év utolsó kihívásához bárki csatlakozhat, aki pedig december 22-ig teljesíti a kapcsolódó összes feladatot, egy sorsoláson is részt vesz.

Évvégi kihívásunkban a játékosoknak a Tudás fái “Karácsony” című témakör öt kvízén kell átküzdeniük magukat, mely során megismerkedhetnek a karácsonyi történet legfontosabb részleteivel, valamint az ünnephez kapcsolódó hagyományokkal. A résztvevők a sikerhez vezető úton rengeteg érdekes és értékes információval gazdagodhatnak.

Részvétel a kihívásban

Az ünnepi játék a regisztrált felhasználók számára könnyen elérhető. Az adventi időszakban az ajánló első helyén is megtalálható, de alaphelyzetben a „Témakörök” között, az „Ünnepek, jeles napok” cím alatt indítható el.

A kihívás a korábban megismert feladattípusokra épít, így aki már ismeri a Tudás fái kvízeit, könnyen haladhat a siker felé.

Előrehaladás

A kihívás öt kvízre épül, melyeket megadott sorrendben kell elvégezni. Amint egy kvízt sikeresen teljesített a játékos, a következő kvíz is elérhetővé válik számára. A játékok sorrendje:

  1. Betlehemi ki kicsoda
  2. Adventi énekeink
  3. Örömhír
  4. Hol élt Jézus?
  5. A karácsonyfa története

Az ötödik kvíz teljesítése egyben a játék lezárását is jelenti, melyet a „Karácsony” jelvénnyel díjazunk. 

A jutalom

A játék természetesen nem tét nélküli. Aki december 22-én éjfélig teljesíti a feladatokat, és sikeresen megszerzi a jelvényt, egy sorsoláson is részt vesz, ahol értékes könyvcsomagot nyerhet.

De annak sem kell csüggednie, aki lekési a december 22-i határidőt, vagy nem nyer a sorsoláson! Az öt kvíz megoldását követően a „Karácsony” jelvény mellett két ajándék tombola is vár minden játékosra, melyekkel részt vesz a január eleji tombolasorsoláson.

 

Ha további kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban, küldje el nekünk a tudasfai@reformatus.hu címre!