„Reftantár leltár” zárókonferencia

A Református Tananyagfejlesztő Csoport 2017-ben egy államilag finanszírozott projekt megvalósítására jött létre, amely 2022. november 30-án véget ér. Szeretnénk az elmúlt évek eredményeit és tapasztalatait összegezni, kíváncsiak vagyunk a visszajelzésekre és szeretnénk egy nívós rendezvényen bemutatni az összes elkészült kiadványt és digitális tananyagot azoknak is, akik még nem találkoztak velük korábban.

2022. október 28-án Budapesten, a Danubius Hotel Arénában tartjuk a „Reftantár leltár” című projektzáró konferenciát.

Délelőtt plenáris előadásokat hallhatnak a résztvevők a református oktatás és a tananyagfejlesztés témáiban. Délután a fejlesztéseink, produktumaink pedagógiai hasznosításával, valamint a bevont partnercégek oktatási innovációival kapcsolatos workshopokon vehetnek részt.

Reftantár leltár zárókonferencia

A részletes programért kattintson a képre!

Minden résztvevő ajándékkönyveket kap, de további könyvek vásárlására is lehetőség lesz a Kálvin Kiadó jóvoltából. A rendezvény szakmai programjai, valamint a svédasztalos ebéd és kávészünetek étkezései ingyenesek, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékukat itt tudják jelezni: 

A programra elsődlegesen református oktatási intézmények pedagógusait várjuk, de a szabad helyek függvényében más iskolák kollégáit is szeretettel látjuk. A jelentkezés határideje: 2022. október 11.

Szeretettel várjuk Önt és kollégáit is a rendezvényre!