Ismét segítünk az érettségire való felkészülésben!

A Református Tananyagfejlesztő Csoport idén tovább bővítette a Református Tananyagtár rendszerében elérhető közép- és emelt szintű érettségi feladatlapok interaktív változatainak listáját. Célunk, hogy ezzel az azonnali visszajelzést is biztosító online megoldással a lehető leghatékonyabban támogassuk az érettségiző diákok felkészülését – a református és nem református fenntartású középfokú intézményekben egyaránt.

2022 áprilisára már 7 tantárgy 2014. és 2021. közötti érettségi feladatsoraiból készült interaktív változat. Négy tantárgy (történelem, földrajz, angol és német) esetében minden érettségi időszak írásbeli feladatlapját sikerült feldolgozni, a további három tantárgynál (matematika, magyar nyelv és irodalom, francia) pedig folyamatosan bővítjük a listát.

Az alábbi gombra kattintva átléphet az interaktív feladatlapok linkjeit tartalmazó oldalunkra. A feladatlapok regisztráció nélkül szabadon felhasználhatóak, de ha további tartalmak is érdeklik, örömmel fogadjuk regisztrált felhasználóink között!