Tanári kézikönyvek és ötlettárak

A Református Tananyagfejlesztő Csoport fejlesztői munkája során kiadott kötetekhez sok esetben a tanórai (vagy azon kívüli) felhasználást segítő tanári kézikönyvek és ötlettárak is születtek.

A lenti listába ezen kiadványainkat gyűjtöttük össze. A lista elemeire kattintva megismerheti a kötetet is magába foglaló tananyagcsaládot, egyben lehetősége van azok megrendelésére is.

Kötetek listája

Az Idő kereke 10 színes, látványos tablóképben mutatja be Magyarország történetét a honfoglalástól a 20. század végéig. Az egyes tablókat magyarázó oldalpár követi, amelyen információkat, érdekességeket találunk. A kapcsolódó tanári kézikönyv a kötet felhasználásában igyekszik segítséget nyújtani.

Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt 4 kötetnyi verset, mesét, történetet válogatott össze kortárs és klasszikus magyar szerzők írásaiból, több évtizedes pedagógiai tapasztalattal. A református iskolák pedagógusai által kipróbált és véleményezett sorozat negyedik, nyári kötetéhez is már elkészült a felhasználását támogató tanári ötlettár.

Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt 4 kötetnyi verset, mesét, történetet válogatott össze kortárs és klasszikus magyar szerzők írásaiból, több évtizedes pedagógiai tapasztalattal. A református iskolák pedagógusai által kipróbált és véleményezett sorozat harmadik, tavaszikötetéhez is már elkészült a felhasználását támogató tanári ötlettár.