Interaktív tájékoztató irodalmi szöveggyűjtemény-sorozatunkról

Egyik legnépszerűbb kiadványunk az alsós irodalmi szöveggyűjtemény-sorozat, amelyben Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt 4 kötetnyi verset, mesét, történetet válogatott össze kortárs és klasszikus magyar szerzők írásaiból, több évtizedes pedagógiai tapasztalattal. A szöveggyűjteményekhez tanítói ötlettárak és online segédanyagok is készültek, amelyek közvetlenül segítik a szövegek feldolgozását.

Az alsós szöveggyűjteményeinkhez kapcsolódva az ősz folyamán 1 napos tájékoztató programokat tervezünk.

A tájékoztató programja: A kötet szerkesztői Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt vezetik az interaktív bemutatót. A résztvevők betekintést nyerhetnek a 4 évszakhoz kapcsolódó szöveggyűjtemény sorozatba, megismerhetik a kapcsolódó tanítói ötlettárakat, amelyek teljes és komplex megközelítésű foglalkozásterveket tartalmaznak. A program során kóstolót adunk az újszerű módszertanokból, saját élményen keresztül.

Minden résztvevő megkapja a teljes szöveggyűjtemény sorozatot és a hozzájuk tartozó tanítói ötlettárakat ajándékba, ami reményeink szerint lehetőséget nyújt az intézmény számára a kiadványok mélyebb megismerésére. A programon résztvevőket vendégül látjuk egy szendvicsebédre. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2021. október 26. 10.00-16.00

Helyszín: OKISZ Inkubátorház, 1146 Budapest, Thököly út 60.

A jelentkezési űrlap az alábbi linken található: JELENTKEZÉS.